Cehov rezidențial

Cehov

rezidențial

Descoperă noul ansamblu imobiliar din cartierul Grădiște, Arad

English EN German DE Hungarian HU Romanian RO

Locuințe noi în Grădiște, Arad

Apartamente noi

Bucură-te de un mediu urban modern, aproape de centrul orașului

Un proiect marca
logo-borbau

+

logo-taraplan

Apartamente Grădiște Arad

Cehov

rezidențial

Cehov rezidențial este noul ansamblu rezidențial care combină comfortul personal cu conveniența proximității de centrul orașului. Poziționat la doar 3 km de centrul Aradului, Cehov rezidențial este conceput pentru a conferi combinația ideală între experiența urbană și comfortul personal, îmbinând armonios beneficiile acestor avantaje.

Proiectul

Cehov

rezidențial

în imagini
despre
BorBau Rezidențial

Din anul 2006 BorBau Rezidențial a dovedit a fi un dezvoltator activ, implicat constant pe piața imobiliară din Arad.
Cu peste 8 proiecte în portofoliul său, firma a crescut organic, devenind un reper de referință pe segmentul de unități locative rezidențiale. 
Unul dintre cele mai recente proiecte este noul ansamblu Cehov rezidențial edificat în Grădiște.

proximitate de centrul orașului

Cehov rezidențial îți oferă combinația ideală pentru o viață armonioasă. 
Alege să locuiești într-o zonă cu spații ample, în liniște, departe de agitația și tumultul cotidian al orașului dar aproape de centrul acestuia, la doar 3km.

zone verzi

Un procent semnificativ din terenul alocat proiectului va fi rezervat pentru spații verzi și loc de joacă pentru cei mici.

parcare disponibilă

Nu te preocupa unde să îți parchezi mașina! Cehov rezidențial pune la dispoziția locatarilor suficiente locurile de parcare suficiente. Acestea pot fi achiziționate contra-cost sau vor pot fi primite gratuit, cu ocazia promoției de vară 2022.

utilități

Cehov rezidențial va avea propriul drum de acces și vei beneficia de toate utilitațile publice, inclusiv canalizare menajeră și pluvială. De asemenea, fiecare apartament va fi dotat cu centrală proprie pe gaz iar încălzirea se va face cu radiatoare. Opțional, doar în faza de proiect, poți alege încălzire în pardoseală.

arhitectură

Design-ul ansamblului Cehov rezidențial este minimalist dar elegant, fiind gândit pentru un viitor sustenabil. Materialele folosite sunt de calitate iar imobilele sunt izolate termic pe exterior, având clasa energetică A.

Construim pentru tine
12
de apartamente moderne

Proiectul Cehov rezidențial va oferi Aradului patru imobile cu un total de 131 de apartamente noi în cartierul Grădiște cu 2 sau cu 3 camere, potrivite pentru nevoile fiecărei familii. 

Cehov rezidențial este conceput în mai multe faze de dezvoltare, rezultatul final fiind un cartier elegant, în proximitatea centrului Aradului, potrivit pentru o comunitate vibrantă.

Faza 1  a proiectului Cehov rezidențial constă în construcția unui imobil rezidențial cu 23 de apartamente.

Corpul A este primul imobil din cele patru care vor fi realizate în total. Construcția acestui obiectiv rezidențial începe în august 2022, urmând ca apoi trei noi corpuri imobiliare să fie construite ulterior. Clienții interesați pot achiziționa acum primele apartamente care vor fi finalizate la sfârșitul anului 2022.

1
Blocuri elegante
1
Market
1
Cabinet medical
1
Spații birouri / comerciale

Rezervați acum

  • 00zile rămase